Szett „T-Rex”

Set-S14

A Street Workout T-REX szett egy nagyszerű lehetőség arra, hogy fitnesz parkot építsünk a szabadban. Ez a termék kifejezetten arra lett tervezve, hogy segítsen az embereknek a szabadban való edzésben, anélkül, hogy bármilyen speciális felszerelésre lenne szükség. A T-REX szett könnyen telepíthető és használható, így ideális választás lehet bármilyen közösségi fitnesz park számára. A Street Workout T-REX szett segítségével az emberek egészséges és aktív életmódot tarthatnak fenn, miközben élvezik a szabadban való mozgást és edzést.

T-Rex Street Workout szett

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Érdeklődjön Street workout Szettjeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Ajánlatkérés

Eséscsillapító
felület

Az eszközök telepítése során, eséscsillapító felületet készítünk. Válassza ki a nálunk elérhető és Önnek legmegfelelőbb felület típust! EPDM + SBR öntött gumi felület a R.A.L. szín skála minden színében, esésvédelmi gumilapok, homok, mulcs vagy faháncs.