Szett „StrongMax”

Set-S12

A StrongMax önsúlyos edző szett egy kiválóan összetett és átgondolt street workout összeállítás, amelyet profi sportolók és edzést végzők segítségével fejlesztettek ki. Ez a készlet ideális választás lehet közparkok és fitnesz parkok számára. A kiváló minőségű eszközök segítségével mindenki hatékonyan és biztonságosan végezhet edzéseket. Ezért érdemes rá pályázni, hogy minél több ember számára elérhetővé váljon ez a kiváló edzőkészlet.Strongmax street workout szett

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Érdeklődjön Street workout Szettjeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Ajánlatkérés

Eséscsillapító
felület

Az eszközök telepítése során, eséscsillapító felületet készítünk. Válassza ki a nálunk elérhető és Önnek legmegfelelőbb felület típust! EPDM + SBR öntött gumi felület a R.A.L. szín skála minden színében, esésvédelmi gumilapok, homok, mulcs vagy faháncs.