Szett „Flag”

Set-s11

A „FLAG” szett a street workout eszközeink között kiemelkedően sokoldalú és teljesítménycentrikus. A bordásfal, húzódzkodó, állítható magasságú hasprés, ferde pad, vízszintes korlát és egyéb eszközök széles választéka teszi ezt a szettet ideálissá a közparkok és fitnesz parkok számára. A kiváló minőségű és sokoldalú eszközök segítségével bárki hatékonyan és változatosan edzhet, és fejlesztheti az erőnlétét. A „FLAG” szett valódi zászlós hajóként kiemelkedik a street eszközök között.

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Érdeklődjön Street workout Szettjeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Ajánlatkérés

Eséscsillapító
felület

Az eszközök telepítése során, eséscsillapító felületet készítünk. Válassza ki a nálunk elérhető és Önnek legmegfelelőbb felület típust! EPDM + SBR öntött gumi felület a R.A.L. szín skála minden színében, esésvédelmi gumilapok, homok, mulcs vagy faháncs.