OFM széria – prémium kültéri fitnesz oszlopokon

Az OFM sorozat termékei, a többi termékcsaládtól eltérő, egyedi megjelenést kaptak. Az íves vonalvezetés szemet gyönyörködtető, könnyed megjelenést kölcsönöz az eszközöknek. A fitnesz gépek egyediségét tovább növeli különleges narancs-grafit színük, mellyel jól illeszkednek modern városi környezetbe.

Kültéri fitnesz eszköz gyártóként elsődleges szempontunk az ergonómia és a megbízhatóság. Az OFM eszközök fő jellegzetessége a felső részek ívelt szerkezeti acél csövei. A sztenderd ülések 10 mm HDPE anyagból készülnek. Az acél fogantyúk, pedig lekerekítettek. Az alumínium taposó rész hosszú éveken keresztül, intenzív használat mellett is garantálja az esztétikus megjelenést.
A kiváló minőség érdekében a rögzítések rozsdamentes, lencsefejű csavarokkal történnek. A tüzihorganyzás s a porszórt felület garantálja a hosszú távú korrózióvédelmet.

A cégünk által forgalmazott eszközök megbízhatóak és tartósak, vandálbiztosak és ellenállnak a különféle időjárási viszontagságoknak. Tökéletesen illeszkednek a köztér fejlesztési projektekbe; pl. parkok, iskolák, óvodák, játszóterek, strandok és lakótelepek.

Szívesen segítünk Neked a helyi fitneszpark megtervezésében!

Kivitelezési minőség: "P", "I", "W", "WI"

  • P – Magas minőségű tűzihorganyzott és porszórt acél szerkezet, rétegelt lemez vagy HDPE járófelületek, oldalfalak és HDPE tetők
  • I – Inox rozsdamentes acél szerkezet, HDPL/HPL járófelületek, oldalfalak és HDPE/HPL tetők
  • W – Minőségi fa szerkezet ragasztott gerendákból, tűzihorganyzott és porszórt acél elemekkel, HDPE/HPL járófelületek, oldalfalak és HDPE/HPL tetők
  • WI – Minőségi fa szerkezet ragasztott gerendákból, Inox rozsdamentes acél elemekkel, HDPE/HPL járófelületek, oldalfalak, HDPE/HPL tetők – Magas minőségű kalapácslakk festékkel festett acél szerkezet, rozsdamentes acél ülő és taposófelületek

Kondipark
kialakítás

Építési projekt vagy pályázati anyag? Csapatunk tájépítész tervező kollégája várja megkeresésed. Kezdjünk még ma!

OFM sorozat elemei

A kiválasztott fitnesz eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

OFM kültéri fitness eszközök