Süllyesztett Trambulin „Nagy Négyzetes Kráter” 1M-T150RS

1M-T150RS

A süllyesztett játszótéri trambulinok kiváló választások az iskolák, óvodák és sportlétesítmények udvaraira és külső területeire. A dinamikus ugrásokon alapuló gyakorlatok szinte minden izmunkat átmozgatják, így hatékonyan segítik a felesleges kalóriák elégetését.

A 1MOVE trambulinok teljes mértékben megfelelnek az EN-1176-2017 szabványnak, így biztonságosak minden felhasználó számára. Válasszon minőségi trambulint a gyermekek és sportolók számára, és élvezze a biztonságos és hatékony ugrálás nyújtotta előnyöket!

  • Az ugrálófelület anyaga vandál biztos, rozsdamentes acél köteleken és rugókon függesztett tömbökből áll.
  • A fő szerkezeti elemek horganyzottak a nagyobb korrózióállóság érdekében.

A földbe süllyesztett vandál biztos trambulinok kiváló választás lehet játszóterek, parkok, iskolák, sport létesítmények vagy bármilyen közterület számára. Ezek a trambulinok nemcsak szórakoztatóak és izgalmasak, de biztonságosak is, mivel ellenállnak a vandálkodásnak és a rongálásnak.

Ezek a trambulinok hozzájárulhatnak a közösségi tér élénkítéséhez és a gyerekek szabadidejének aktívabbá tételéhez. Válassza a földbe süllyesztett vandál biztos trambulinokat a közterületek számára, és élvezze a tartós és szórakoztató megoldást!

A poliuretán felülettel kombinálva érdekes színhatásokat hozhatunk létre a játszótéren, ahol azon felül, hogy öröm a játék, a vidámság garantált, fontos kiemelni, hogy az erőteljes igénybevételnek is ellenáll, valamint vandálbiztos is.

A termék önállóan is megállja a helyét, de nagyobb játszótéri szettek elemeként is kiváló választás. A nyilvános és szabadon látogatható területeken kifejezetten ajánlott, például parkok, iskolák, óvódák, játszóterek és egyéb sportlétesítmények mosolyt keltő eszközeiként.

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

A kiválasztott eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Egyedi
színek

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját