Termékkategóriák

Tolódzkodó keret + húzódzkodó keret OF2-7+20

OF2-7+20

Edzéstípus: Izomfejlesztés, nyújtás

Hatása: Tolódzkodó keret: Hatékonyan erősíti az alsó hasizmokat, így az alakformálás elengedhetetlen eszköze. A zsírlerakódás és a gyors fogyás vagy a terhességkor kialakuló striák szempontjából kritikus területet edzi. Erősíti a kar ízületi szalagjait és izmait, a hát felső részét, valamint a lábizmokat. Kiválóan alkalmas a hatékony alakformálásra, valamint segíti a testtartás javítását. Húzodzkodó keret: Az ujjaktól a csípőig hatásosan erősíti a teljes felsőtestet, növeli az izomtömeget. Rendszeres használata látványos eredményt hoz a karméret növelésében, segít helyreállítani az izmok aránytalanságát. Ideális a testépítők és a CrossFit kedvelői számára. Alkalmas az izmok intenzív mozgás, pl. futás utáni nyújtására is.

Használata: Tolódzkodás: Alkarral támaszkodjunk a keretre, háttal a pilon felé, markoljuk meg a fogantyúkat. Combunkat vízszintesen, lábszárunkat függőlegesen tartsuk. Lábunkat emeljük a törzshöz, majd engedjük le. Húzódzkodás: Fogjuk meg a két kapaszkodót, mellig húzzuk fel testünket himbálódzás nélkül, majd lassan engedjük le. Izom-nyújtás: Tegyük egyik lábunkat a keret egyik fokára derék magasságban. Hajoljunk törzsünkkel a fenti majd az álló lábunkhoz. Az eszközt két személy használhatja.

Gyakorlat nehézsége: Közepes/nehéz
Korosztály: 14+
Alapszín: Zöld/szürke
Extra színek: RAL színskála alapján külön megrendelhető
Maximális terhelhetőség: 240 kg

A kiválasztott fitnesz eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Egyedi
színek

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját