Termékkategóriák

Szimpla sí tréner OF2-12-1

OF2-12_1

Az OF2/12 kültéri közparkba és fitnesz parkba tervezett Sítréner gép kiváló lehetőséget kínál az izomzat fejlesztésére és az alakformálásra. A gép segítségével hatékonyan edzhetők a csípő izmok, a farizmok, valamint a has- és hátizmok is.

Az Sítréner gép kiemelkedően alkalmas a kültéri közparkokba és fitnesz parkokba, ahol a látogatók számára lehetőség nyílik a szabadtéri edzésre. Az eszköz használata egyszerű, így bárki könnyedén beépítheti a fitnesz rutinjába.

Az Sítréner gép használata során a csípő és farizmok mellett a has- és hátizmok is megfelelő edzést kaphatnak, így teljes körű alakformálás érhető el vele. A rendszeres használat segíthet a testtartás javításában, valamint az általános erőnlét és állóképesség növelésében is.

Így tehát a Sítréner gépünk egy kiváló eszköz lehet mindazok számára, akik szeretnék kihasználni a szabadtéri edzés nyújtotta lehetőségeket, és hatékonyan formálni szeretnék az alakjukat. Az eszköz tervezése és kialakítása a felhasználók kényelmét és biztonságát szem előtt tartva történt, így biztos lehet benne, hogy a gép használata során optimális eredmények érhetők el.

Edzéstípus: Izomfejlesztés, kardio

Hatása: Segít átmozgatni a csípőízületeket és a gerincoszlop alsó részét. Edzi a csípő izmokat, a farizmokat és fejleszti a has- és hátizmokat is. Kiválóan alkalmas alakformálásra. Könnyen használható, egyensúlyjavító hatású, növeli a szív állóképességét, így idősebbeknek is ajánlott.

Használata: Fogjuk meg a kapaszkodót két kézzel, majd óvatosan, egyenes testtartással álljuk a lábtartókra. Karunkkal egyik irányba finoman eltolva magunkat vegyünk lendületet, majd csípőnk jobbra-balra tolásával végezzük a gyakorlatot. Az eszközt egy személy használhatja.

Gyakorlat nehézsége: Közepes
Korosztály: 14+
Alapszín: Zöld/szürke
Extra színek: RAL színskála alapján külön megrendelhető
Maximális terhelhetőség: 120 kg

A kiválasztott fitnesz eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Egyedi
színek

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját