Termékkategóriák

Szimpla pad OF2-5-1

OF2-05_1

A kültéri közparkok és fitnesz parkok egyre népszerűbbek a városokban, és egyre több ember használja ezeket a helyeket a szabadidős tevékenységeikhez és edzéseikhez. Azonban sokan hiányolják a specifikus izomcsoportok fejlesztésére szolgáló eszközöket, mint például a hasizom fejlesztő padokat.

Ezért örömmel jelenthetjük be, hogy mostantól lehetőség van szimpla hasizom fejlesztő padok installálására kültéri közparkokba és fitnesz parkokba. Ez a felszerelés lehetővé teszi, hogy az emberek hatékonyan fejlesszék és erősítsék a hasizmaikat a szabadban is, így még több lehetőség nyílik számukra az egészséges életmód kialakítására.

Ez a fejlesztés segíthet abban, hogy a közparkok és fitnesz parkok még vonzóbbá váljanak az emberek számára, és növelje azoknak a motivációját, akik szeretnének rendszeresen sportolni és egészségesen élni. Reméljük, hogy ez a fejlesztés hozzájárul a város lakóinak egészségesebb életmódjához és aktívabb életviteléhez.

Edzéstípus: Izomfejlesztés

Hatása: Hatékonyan erősíti a nyújtó és hajlító hasizmokat, melyek megfelelő állapota jelentősen befolyásolja a helyes testtartást. A pad használata segít a hasizom gyakorlatok megfelelő kivitelezésében, óvja a gerinc egészségét. Elengedhetetlen azok számára, akik izmos, lapos hasat szeretnének.

Használata: Feküdjünk le háttal a padra. Térdünket hajlítsuk be, lábfejünket akasszuk be az alsó rúdba. Kezünket tegyük a fejünk alá. Törzsünket a következő módon emeljük: először a fejünket, aztán a vállunkat, majd a mellkasunkat. A mozdulat végén a törzsünket forgassuk el először jobb, majd bal oldalra. Lassan ereszkedjünk vissza a padra. Teljes, folyamatos mozdulatokat végezzünk. Az eszközt egy személy használhatja.

Gyakorlat nehézsége: Közepes
Korosztály: 14+
Alapszín: Zöld/szürke
Extra színek: RAL színskála alapján külön megrendelhető
Maximális terhelhetőség: 120 kg

A kiválasztott fitnesz eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Egyedi
színek

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját