Termékkategóriák

Szimpla lábizom erősítő OF2-8-1

OF2-08_1

Az OF2-es szimpla lábizom erősítő gép az outdoor fitness center elengedhetetlen eszköze, amely segít erősíteni a láb- és vádli izmokat. Ez a gép kifejezetten ajánlott kezdő edzők számára, mivel egyszerre formálja az alsó végtagok teljes izomzatát. Az alakformáló edzés fontos kelléke, és segít abban, hogy az edzések hatékonyabbak legyenek. Az OF2-es szimpla lábizom erősítő gép használata segít abban, hogy az edzések eredményesebbek legyenek, és a lábizmok erősebbek és formásabbak legyenek. Ezért érdemes beiktatni az edzéstervbe, hogy a lábizmokat is hatékonyan tudjuk erősíteni.

Edzéstípus: Izomfejlesztés

Hatása: Mivel használata minden láb- és vádli izmot erősít, az alakformáló edzés elengedhetetlen kelléke. Kezdő edzőknek kifejezetten ajánlott, hiszen egyszerre formálja az alsó végtagok teljes izomzatát.

Használata: Üljünk az ülésre, tegyük lábunkat a lábtartóra. Nyújtsuk ki lábunkat, eltolva így magunkat a lábtartótól, majd hajlítsuk be térdünket. Az eszközt egyszerre egy személy használhatja.

Gyakorlat nehézsége: Közepes
Korosztály: 14+
Alapszín: Zöld/szürke
Extra színek: RAL színskála alapján külön megrendelhető
Maximális terhelhetőség: 120 kg

A kiválasztott fitnesz eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Egyedi
színek

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját