Szett „Full”

Set-S17

A 1MOVE Street Workout Full Szett egy olyan erőteljes edzéskészlet, amelynek használata garantáltan adrenalindús élményt nyújt az igényes felhasználóknak. A crossfit és az utcai edzés elemeit egyesítő készlet kiváló választás azoknak, akik szeretnének hatékonyan edzeni otthon vagy akár az utcán. A készlet bővíthető más eszközökkel is, mint például padokkal, tornagyűrűkkel és alacsony korlátokkal. Ha szeretnél hatékonyan edzeni és kihívásokkal teli edzéseket végezni, akkor a 1MOVE Street Workout Full Szett tökéletes választás számodra, hiszen ebben a szettben minden olyan elemet megtalálsz ami egy igazi full Street Workout edzés sorozathoz kell, mert ennek a szettnek nem hiába full a neve ! Fő a változatosság az edzésben is.

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Érdeklődjön Street workout Szettjeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Ajánlatkérés

Eséscsillapító
felület

Az eszközök telepítése során, eséscsillapító felületet készítünk. Válassza ki a nálunk elérhető és Önnek legmegfelelőbb felület típust! EPDM + SBR öntött gumi felület a R.A.L. szín skála minden színében, esésvédelmi gumilapok, homok, mulcs vagy faháncs.