Szett „Medium”

Set-S16

 

Az önsúlyos edzésmódszer kiváló lehetőséget kínál arra, hogy erős és izmos testet építsünk anélkül, hogy bármilyen súlyzót vagy gépet használnánk. Emellett a szabadban való edzésnek számos egészségügyi előnye is van, mint például a friss levegőn való mozgás, a napfény és a természet közelsége, ami javíthatja a hangulatot és csökkentheti a stresszt.

Összességében a Street Workout önsúlyos médium edző szett a 1MOVE-tól ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének hatékonyan és változatosan edzeni a szabadban. Ez a kompakt és sokoldalú edzőszett lehetővé teszi, hogy kihozzuk a legtöbbet edzéseinkből, és élvezzük az egészséges életmód előnyeit.

Street Workout Medium szett

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra. Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Érdeklődjön Street workout Szettjeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

Ajánlatkérés

Eséscsillapító
felület

Az eszközök telepítése során, eséscsillapító felületet készítünk. Válassza ki a nálunk elérhető és Önnek legmegfelelőbb felület típust! EPDM + SBR öntött gumi felület a R.A.L. szín skála minden színében, esésvédelmi gumilapok, homok, mulcs vagy faháncs.