Termékkategóriák

Haspad + Hátpad OFC-4+8

OFC-04+08

Edzéstípus: Izomfejlesztés

Hatása: Pad: Hatékonyan erősíti a nyújtó és hajlító hasizmokat, melyek megfelelő állapota jelentősen befolyásolja a helyes testtartást. A pad használata segít a hasizom gyakorlatok megfelelő kivitelezésében, óvja a gerinc egészségét. Elengedhetetlen azok számára, akik izmos, lapos hasat szeretnének. Hátpad: A hát nyújtó izmainak erősítése nagyban hozzájárulhat a napjainkban gyakori helytelen testtartás javításához, a fenék és a comb hajlító izmainak edzése pedig elengedhetetlen eleme a hatékony alak formálásnak.

Használata: Pad: Feküdjünk le háttal a padra. Térdünket hajlítsuk be, lábfejünket akasszuk be az alsó rúdba. Kezünket tegyük a fejünk alá. Törzsünket a következő módon emeljük: először a fejünket, aztán a vállunkat, majd a mellkasunkat. A mozdulat végén mind a két irányba törzsfordítást végezhetünk a még hatékonyabb edzés érdekében. Lassan ereszkedjünk vissza a padra. Teljes, folyamatos mozdulatokat végezzünk. Az eszközt egy személy használhatja. Hátpad: Csípőnket támasszuk a padra, úgy hogy arcunk a föld felé néz. Lábunkat támasszuk a kereszt rúdnak, karunkat pedig fűzzük keresztbe a mellkasunk előtt. Felső testünket emeljük és süllyesszük folyamatos, lassú mozdulatokkal. Az eszközt egy személy használhatja.

Gyakorlat nehézsége: Közepes
Korosztály: 14+
Alapszín: Zöld/szürke
Extra színek: RAL színskála alapján külön megrendelhető
Maximális terhelhetőség: 240 kg

Egyedi
színek?

A kiválasztott fitnesz eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Tájépítész
projektek

Fitnesz eszközeink és játszótereink digitális tervei elérhetőek, így könnyedén beilleszthetőek a készülő tájépítész projektekbe. Ha szükséged van rájuk, keresd bátran cégünk tervezőjét.