Kalózhajó tematikájú prémium óriás játszótéri szett P1127

P1127

A kalózhajó tematikájú játszótér szett lenyűgöző lehetőséget kínál a gyermekek számára, hogy kalandos utazásra induljanak a képzeletük . A csúszdákkal, kötélmászóval, függőhíddal és edukációs táblákkal felszerelt játszótér nem csupán szórakozást nyújt, hanem fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját és kreativitását is. gömbölyű hajó ablakok, magas fedélzet és hajókormány pedig valódi tengeri kalandérzést keltenek. Mindez egy hatalmas, 12m×7m×5m-es méretű játszótéren valósul meg, így biztosítva a gyermekek számára a kalandokhoz szükséges teret és kényelmet. Ez a játszótér szett ideális választás minden olyan helyszín számára, ahol a gyerekek szórakoztatása és fejlesztése a legfontosabb.

„Ez a játszótér nem csak a gyerekeknek, de a szülőknek is kihívást jelent majd, amikor megpróbálják eldönteni, hogy melyikük veszi át a kormányt!”

„Ez a játszótér olyan nagy, hogy még a felnőttek is könnyen eltévedhetnek benne. Vigyázat, kalózok veszélyben!”

„Ezen a játszótéren a gyerekek nem csak játszanak, hanem tanulnak is! Ki gondolta volna, hogy a kalózhajózás ennyi tudást igényel?”

Érdeklődjön játszótéri szettjeink/eszlözeink kiviteleiről! Rozsdamentes acél vagy "MM" magas minőségű kalapácslakkal festett oszlopokkal és rozsdamentes kereszt elemekkel. Garantáljuk a karcmentes és korrózióálló kivitelt a szabvány szerinti galvanizálással.

Kivitel
megfelelőség

🏴‍☠️⚓️„Ez a játszótér nem csak a gyerekeknek, de a szülőknek is kihívást jelent majd, amikor megpróbálják eldönteni, hogy melyikük veszi át a kormányt!”🌬🏴‍☠️ 😁„Ezen a játszótéren a gyerekek nem csak játszanak, hanem tanulnak is! Ki gondolta volna, hogy a kalózhajózás ennyi tudást igényel?”⚓️

Jelmagyarázat

Az eszközök kiválasztásának megkönnyítése érdekében terveztük meg új katalógusunkat Számodra.

Megalkottunk egy speciális jelölési rendszert, mely a katalógusban szereplő termékek technikai paramétereit könnyen áttekinthető módon jellemzi. Az egyedi, speciális jelölésrendszer részletes jelmagyarázatát itt találod:

Ajánlatkérés