Termékkategóriák

Air Walker OF2-1

of2-01

Az airwalker kültéri fitnesz eszköz egy kiváló lehetőség a szabadban történő edzésre. Ez a modern és innovatív eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre élvezzék a friss levegőt és a testmozgást. Az airwalker segítségével hatékonyan lehet fejleszteni az állóképességet, erősíteni az izmokat és javítani az egyensúlyt.

Az outdoor fitness center elhelyezése különleges élményt nyújt az edzés során. A természetes környezetben történő testmozgás segít csökkenteni a stresszt és fokozza a jó közérzetet. Emellett az airwalker könnyen hozzáférhető és ingyenesen használható, így bárki számára elérhetővé válik a fitnesz eszköz használata.

Az airwalker kültéri fitnesz eszköz egy ideális választás mindazok számára, akik szeretnének egészséges életmódot folytatni és formában tartani magukat. A szabadban végzett testmozgás pozitív hatással van az egészségre és a jó közérzetre, így érdemes kihasználni az outdoor fitness center által nyújtott lehetőségeket.

Edzéstípus: Vérkeringés, kardio

Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípő izomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak is, hiszen javítja az egyensúlyérzéket, így segít a magabiztosabb járásban. Javítja a vérkeringést, erősíti a szívet. Mivel kevésbé terheli az ízületeket, idősebbek is használhatják.

Használata: Helyezzük mindkét lábunkat a lábtartókra és erősen markoljuk meg a kapaszkodót. Lábunkat mozgassuk előre-hátra. Az eszközt egy személy használhatja.

Gyakorlat nehézsége: Könnyű
Korosztály: 14+
Alapszín: Zöld/szürke
Extra színek: RAL színskála alapján külön megrendelhető
Maximális terhelhetőség: 120 kg

A kiválasztott fitnesz eszköz egyes elemei készülhetnek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból. Részletekért keresd bátran cégünk kapcsolattartóját.

Túl széles
választék?

Ajánlatkérés

Egyedi
színek

Amennyiben egyedi színt szeretnél választani fitnesz eszközeidnek keresd bátran cégünk kapcsolattartóját